Godnatt

Godnatt nu bloggen! Dags att krypa ner i sängen och sova. Upp tidigt imorgon. Ska försöka vakna vid 06.30 eller något sånt, så hinner jag fixa mig lugnt, och slipper springa och halka när jag ska till bussen.. Höll på att ramla och slå i huvudet imorse.. Sprang ner för min backe och i slutet av den hade dem inte saltat bra så jag höll på och ramla baklänges, tappade väskan och höll på att tappa min fina mobil.. Skriver imorgon, kram :)



Weird?

Okej, anledning till rubriken; Senaste inlägget jag la ut blev sjukt skumt, blev något problem med en massa koder och vitt istället för bilder? :o skitsamma..
Brynäs- Färjestad matchen slutade 7-1 till Färjestad(woopwoop :D).. 2 självmål av Brynäs målvakt Johan "Honken" Holmqvist.. Men, det gör inget ;)
Kanske skriver mer snart :)



Fbk-Bif

Rubriken talar, pappa fixade cmore sportkanalerna så nu kan vi se elitserien igen. Nu ska jag gå ner till vardagsrummet och se fbk-Bif :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510ab297ddf2b324b215a9d3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510ab2e7e087c376cb9a707a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510ab2ee9606ee612af52521.jpg" class="image">



Dag 2;

Dag 20 - Min favoritfilm

Kommer inte på nån nu, och jag tror inte PLL räknas som film? :)



Chillar

Hej alla! Sitter i skolan och pluggar just nu. Hade prov vid 09.45 och det gick rätt så bra.. Försökte lägga ut inlägg när jag käkade lunch, men det gick inte så jag fick ta bort appen och ladda ner igen :/



Förlåt

Hej alla förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte tänkt på att blogga så ja.. Skriver mer sen, för jag måste verkligen plugga nu, ska ha prov imorgon :/



Dag 18+19

Dag 18 - Vad åt jag idag..
Eftersom jag bara ätit frukost idag så får det bli det jag åt igår;
Frukost; Smoothie
Lunch: Kinamat
Middag: potatismos och falukorv( fast utan korven)

Dag 19 - en bild på det jag köpte senast - haha drog till Lidl nyss och köpte lite godis ;)



Pretty Little Liars hela dagen

Hej alla! Förlåt för dåliga uppdateringen. Men jag har försökt komma ikapp med PLL, tänkte att jag skulle fatta vad alla snackar om på fb, Twitter osv.. Har kommit från del 22 på säsong 2 till del 7 på säsong 3 idag :D
Och ikväll blir det att se del 8. Skriver mer snart :)



Huvudvärk

Hej alla! Sitter framför datorn med huvudvärk och mår inte sådär jättebra.. Kollar på pll och försöker komma ikapp det och hoppas på förbättring.. Skriver mer sen, kram :)


Dag 17

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag och varför

Ashley Benson, för att hon är sjukt cool, min förebild och hon är dessutom jättesöt.



PLL

Hej alla! Snabbt inlägg, tittar på PLL och dricker lite saft.. Hoppas på att jag blir piggare till dansen., skriver mer sen :)



Dagens planer

Tänkte att jag skulle berätta vad jag ska göra nu efter skolan och ikväll.. När jag kommer hem ska jag plugga och kanske se lite PLL efter det. Vi får se. Har faktiskt lånat 4 PLL böcker. Sen ikväll klockan 19 blir det dans (om jag mår bra, känner mig lite nere, allmänt trött osv).. Skriver mer sen :)



Musik!

Hej alla! Sitter på bussen och lyssnar på låten vi ska ha på dansen. Sitter och försöker komma ihåg stegen som jag tyvärr har glömt bort.. Bara att nöta in.. Skriver mer sen, ska byta buss ;)



Svenska

Tja,sitter i ett bås just nu med Felle och pluggar svenska.. Skriver mer sen :)



Godmorgon :)

Hej alla! Sitter i köket och dricker lite oboy i min brorsas fina mugg just nu. Får bli snabb frukost för annars missat jag bussen. Efter frukosten måste jag springa och fixa färdigt mig sen blir det att kuta bort till bussen..



Godnatt

Snabbt inlägg, godnatt nu alla fina, ses imorgon :)



Veckans blogg

Tänkte köra en veckans blogg nu..

Hur anmäler jag mig?
• Kommentera 'Jag är med' på detta inlägg och du är med :)

Vad bedömer jag?
• Design
• uppdatering

Vad vinner man?
• Länk i ett inlägg + i mina länkar

Övrigt att veta:
• Följ mig på bloglovin för extra chans att vinna
• Skriv på din blogg att du är med i min tävling för extra chans
• Man kan endast anmäla sig i detta inlägg!



Hemma nu

Hej alla! Kom nyss hem från bion+ farmor. Åkte till farmor och fikade efter bion och sen åkte vi och handlade. Ska ut och hitta på något med Felle sen också :)



Min åsikt!

Okej! Nu kommer min åsikt över folk som ber om likes. Det är så sjukt hur världen är! Nu för tiden bör man loggar in på Facebook så är det mesta man ser '1 like= 1 pray/hug/slap' eller liknande.. Det är sjukt! Dem som skriver så bryr sig inte om dem som det är synd om! Dem bryr sig bara om likes! Likes kan inte hjälpa dem i Afrika, likes kan bara hjälpa om det är en organisation som skänker 1 krona för varje som gillar, men inte en vanlig sida som bara skriver 'gilla om du tycker synd om den här personen'. Istället för att gilla kan du hjälpa till på riktigt! Skänk lite pengar i bössan på Ica eller något sånt!



Dag 16

Dag 16- innehållet i min väska!

• Skolsaker
• Smink
• Laddare
• Hörlurar
• Pengar



Godmorgon

Godmorgon alla fina! Sitter i min säng just nu och bloggar. Har precis käkat lite frukost och nu ska jag ta på mig kläder och sen ska jag på bio med min familj(suck, vill egentligen stanna hemma framför ett par avsnitt av PLL, vill komma ikapp USA så jag ser 1 avsnitt i veckan).. Men men, Sune i Grekland it is, även om jag inte vill..

Skriver mer sen, kram



Dålig uppdatering idag jag vet.. Men jag har varit upptagen med 8 avsnitt på PLL idag + att jag inte har fått ha min mobil.. Ska försöka bli bättre på det här med att uppdatera.. Skriver mer sen :)



Dag 14+ 15

Här kommer dag 14+15

Dag 14 - En bild på mig för ett år sen..
Dag 15 - något jag ångrar - kommer inte på något just nu..



PLL

Hej alla! Har precis tittat på säsong 2 del 13-15 och 5min från del 16 av PLL. Sjukt läskig halloweendelen var.. Ska nog se klart 16 sen, mina föräldrar var borta när jag kolla och sen kom dem hem och då sa dem att jag skulle städa rummet. Skriver mer sen ,kram :)



Utgång

Nu taggar vi disco och bussen går om 6 min. Skriver på bussen sen, kram :)



Mys

Hej alla! Snabbt inlägg, har precis myst ner mig i soffan med en skål chips och nu ska jag se PLL. Skriver mer sen :)


Snabb Update :)

Hej alla, snabb update, har inte uppdaterat på bloggen idag för blogg.se appen har laggat upp sig totalt. Hände Izza  också, Skumt? Men iallafall. Ska snart ta en dusch, sen ska jag se ett avsnitt av PLL och vid 16 kommer Izza och Felle hit för vi ska fixa oss och sen vid 18 drar vi in till stan och 19 blir det kunskapsdisco...
 
Skriver mer sen, kram :)


Dag 12 + 13

Dag 12 + 13 Kommer här i ett inlägg för jag glömde igår..

12 -En bild på ett ställe jag vart på.
Har varit på många ställen men ett av de bästa va Spanien i höstas.

Dag 13 – Mitt favoritdjur

Mitt favoritdjur vet jag inte,haha :)



Svenska

Hej alla! Sitter i so ws och pluggar lite svenska. Jättekul.. Ska skriva någon berättelse men jag kommer inte på nån röd tråd (handling).. Ska väl plugga nu, hejdå :)



Godnatt :)

Snabbt inlägg.. Nu ska jag sova i min mysiga säng. Godnatt allihopa :)



Ny header

Hej alla! Har precis lagt in min nya header. Vet inte om dete blev sådär jättebra, ska försöka fixa till lite smådetaljer med bloggen imorgon. Blev lite stressigt för jag måste duscha sen ska jag sova. Skriver sen eller imorgon. Bye :)


Barnvakt

Hej alla! Sitter i soffan och är barnvakt åt min lillebror, tittar på tv och bloggar. Kom på att jag inte har uppdaterat så bra den hör dagen.. Men iallafall. Hade ph idag, sen drog jag och Felle till stan, fikade och kollade lite kläder. Köpte en hårspray på hm för jag hade ingen. Nu är M&P och handlar mat så då får jag vara barnvakt åt lillskiten ;) skriver mer sen :)



Pappas jobb

Hej alla! Sitter på pappas jobb och vi ska snart gå till tandläkaren. Sen blir fet att gå till skolan, plugga en massa, slutar 15.15 eftersom jag har ph och då ska jag hem. Får se vad jag hittar på då. Ingen idé att säga att jag ska se PLL för det kommer säkert inte hända. Skriver mer sen, kram :)



Blandat

Hej alla, tänkte bara säga att nu ska jag sova. Ska till tandläkaren 07.40.. Så jag måste gå upp sjuuuukt tidigt. Jättekul.

Lite roligt kommer hör också! Jag ska ju på One Direction konserten den 8 maj. Jag är så sjukt taggad och det är bar 106 dagar kvar :D



The new normal

Hej alla! Från Hollywoodfruar till the new normal nu. Ganska rolig serie. Första gången jag ser det men ska nog fortsätta kolla på det.. Vi får se. Skriver mer sen..



Hollywoodfruar

Hej alla! Snabbt inlägg, sitter och tittar på Hollywoodfruar. Herregud, Gunilla som är gammal och en typ 20 årig kille, nej, usch.. Aja, skriver mer sen :)



Tjoo'

Här kommer bild på det jag köpte förut. Kanske ska ha den vinröda tröjan på discot (jag vet det låter lame att säga disco, men that's what it is). Skriver mer snart, puss :)



Been shopping..

Hej alla, sitter på bussen på väg hem från stan nu. Har köpt en vinröd tröja, ett par blåa chinos/jeans byxor och en ögonbrynspenna. Lägger upp bild på allt när jag kommer hem. Ha det chill ;)



Tjaa

Hej alla! Ska på stan och ta min bror från mamma för jag ska vara barnvakt åt honom när mamma ska till tandläkaren. Ska gå och fika med honom och kolla lite på stan. Sen ska jag träffa Felle och izza och shoppa lite med dem (om vi hittar något)



Dagens outfit

Hej alla! Sitter i cafeterian och pluggar svenska. Dagens outfit är en grå tjocktröja med Union Jack i ett hjärta på och kommer från Bershka i Spanien och ett par ljusa jeans från Cubus + mitt fina bästisarmband ;)



Dag 11

Dag 11 - nånting jag oroar mig för.

Att jorden kommer gå under när snön smälter....



Dag 10

Sådär, nu har jag kommit ikapp det jag ska vara på.

Dag 10 - Bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Hade ingen outfit bild nu, men jag hade ljusa jeans från Cubus och en tröja från Gina.



Dag 9

Dag 9 - en bild på mig och min(a) bästavän(ner)..



Dag 8

Dag 8 - 5 saker jag stör mig på.

1. Mobbare
2. Falska människor
3. Folk som går och röker på stan och visar 0 respekt för andras hälsa..
4. Att världen är som den är.
5. Tjejer som går runt och tror att dem är någonting när det ända dem är är löjliga.



Dag 7

Dag 7 - vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon.

Svårt, men jag skulle väl försöka hyra in One Direction på en privat konsert, åka utomlands och köpa en dator + systemkameran jag vill ha :)



Dag 6

Hej alla! Jag har ju glömt boet den här Dag 1, dag 2 osv saken. Så jag fortsätter väl nu. Börjar med dag 6 som jag va på.

Dag 6 - typ av killar jag faller för.
Oh den är svår men asså, snälla, roliga killar som inte är players, gulliga och söta. Älskar blåa ögon men bruna ögon är sjukt fint det med. Så ja, jag faller för olika.



Nyduschad

Hej alla! Har precis smörjt in kroppen och händerna efter duschen. Blir alltid så torr såhär på vintern så då är det skönt med en lotion (babylotion) att smörja in sig med. Nu ska jag ta bort resterna från mitt nagellack och smörja in ansiktet. Sen ska jag sova. Ha det bra, kram :)



Mot dansen

Hej alla! Sitter på bussen på väg till dansen just nu. Dansen börjar om 25 minuter så vi kommer lite tidigare, men då har vi tid för att egopica, skypa med lite människor osv. Skriver mer sen,kram :)



Träna :o

Ja, nu händer något ovanligt. Jag ska träna lite innan dansen och det blir kaaaanske lite efter. See you later, bye <3



Hemåt nu

Hej alla sitter i sofforna på Rosvalla och väntar på att klockan ska bli ca 13 över då vi kan gå till bussen och slippa stå och vänta på den i kylan istället. Drar hem, sätter igång ett avsnitt av PLL om jag får ha datorn och vid 18 tar jag och Emma bussen till dansen. Skriver mer sen,kram :)



Idrott

Ska ha idrott nu, snabb update. Skriver sen :)



Bästavänner

En äkta vän är den som alltid finns där. Oavsett vad som händer. En äkta vän är ganska svår att hitta. Men jag har lyckats hitta två. Jag vet inte hur jag lyckades. Men jag hittade 2. Oavsett vad, kommer man alltid hitta någon. Det finns folk som inte har älta vänner, jag kan säga till er att sluta inte tro, du kommer hitta dem äkta vännerna förr eller senare. Hur ofta man än bråkar så kommer dem alltid finnas vid din sida. Och jag har 2 vänner som är så. Felle och Izza.


Har precis köpt tre armband med dem, bild kommer med här. Sluta aldrig tro, dem äkta kommer..



Buss

Hej alla sitter på bussen nu. Izza ska hämta idrottskläder så jag och Felle följer med. Sen åker vi till stan och käkar lunch och pluggar lite på fiket också. Sen bär det av till idrotten :)



Dagens

Hej alla! Dagens outfit plus hår är en tröja från Gina , ett par ljusa byxor från Cubus och plattat hår med mittbena. Idrottskläder sedan är en lacoste tröja, adidasbyxor och Nikeskor. Skriver mer sen, kram :)



Skola

Tja alla! Sitter i skolan och käkar en macka just nu ska plugga snart. Skriver mer sen ;)



Fail

Snabbt inlägg.. Ni ska få se hur jag failade och vad mina bästisar sa om det..... Värst kommer va när izza svarar, lägger upp det när hon har svarat..



Skola imorgon

Hej alla! Imorgon är det skola och jag ska sova nu. Idrott på Rosvalla imorgon och en massA plugg. Godnatt nu :)



En pilgrims död

Hej alla, snabbt inlägg. Sitter och tittar på En pilgrims död med mamma och pappa. Lite läskigt men det funkar ;) Kommer upp lite nya bilder någon dag i veckan också. Ska försöka överföra massa bilder från min kamera till datorn. Skriver mer sen innan jag ska sova :)



'

Jag är med och tävlar i http://niondenovember.blogg.se 's veckans blogg tävling. Var det du med :)



Städa rummet..

Hej alla! Städade inte riktigt färdigt mitt rum förut för jag bar tvungen att duscha och sen skulle iväg så nu måste jag föra det nu istället.. Jättekul.. Vill göra om hela mitt rum egentligen. Vet bara inte HUR det ska se ut.. Ska väl sätta igång och städa så jag blir köar snart då. Hejdå :)



Jordgubbssmoothie

Hej alla! Ha precis blivit klar med min smoothie. Tänkte att ni skulle få receptet på det :)

2dl (eller mer) Frysta jordgubbar
2 Dl yoghurt, valfri smak
1 msk honung, flytande.

Börja med att tina jordgubbarna eller värm dem i en mikro för snabbare effekt. Mixa jordgubbarna till något som ser ut som tjock saft. Häll ner 2 Dl yoghurt och 1 msk flytande honung. Mixa allt och häll sedan upp i ett glas. Klart! :)



Mys

Hej alla! Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Jag vaknade runt 9.30, gick och käkade frukost och städade rummet. Sen vid 11 tog jag en dusch, fixade mig och vid 12 åkte vi ut till min farbror. Firade honom och vid 14 åkte vi hem. När jag kom hem käkade jag lunch, läste fridatidningen som jag köpte igår och nu sitter jag barnvakt åt min lillebror för mamma och pappa skulle slänga skräp och handla lite. Ska sätta igång Pretty Little Liars så får min bror titta på barnkanalen. Ikväll blir det antagligen att gå ut och hitta på något med bästavänner eller mysa framför PLL. Skriver mer sen, Kram :) Cozy


Pretty Little Liars

Hej alla! Felle har precis dragit hem och nu sitter jag i min säng och tittar på Pretty Little Liars del 7 säsong 2. Snabbt inlägg, skriver mer sen, kram :)



Hjälper till med blogg

Tja alla, sitter och hjälper Felle med hennes blogg.. Haha hon fattar typ ingenting men ja. Snabbt inlägg se lite och fixa innan 22. Skriver kanske mer sen



Skoldag idag :'(

Tjaa, sitter och tittar på Pretty Little Liars just nu och käkar lite lunch.. Blir ett snabbt inlägg, har varit på öppet hys i skolan idag och varit tvungen att plugga (suck) var där 10-13.. Skriver mer sen, måste komma till säsong 2 del 10 idag :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_50faa3d9e087c35e7e653cd5.jpg" class="image">



Skypar

Tja alla, sitter o skypar med breton med Cornelia och Emma. Blir ett snabbt inlägg nu. Skriver kanske mer sen :)



Glömde bilden

Glömde lägga ut bildbevis+ bild på honom så det kommer här (bild han skickade till oss) :D



Omfg

Okej!! Det är helt sjukt hur glada jag,Cornelia och Emma är. Världens bästa Pelle Bennemo, som varit tillsammans med Juliah Strand och driver en blogg på http://nattstad.se/pelle1337
har följt oss på instagram oooch vi har messat med honom på kik, sjuuuuukt glada brudar här :* <3



Åsikter

Tänkte börja med lite åsikter, typ en varje vecka/ en varje dag eller en varje månad. Men här kommer iaf dagens åsikt.

Folk som går och röker på stan, förpestar miljön, förstör sig själv och dessutom röker överallt. Och man mår ju inte bra av att själv gå på stan och andas in allt.



Pluggar

Tja alla! Snabbt inlägg, sitter och lyssnar på musik och pluggar. Hörs sen, kram :)



Dag 5

Dag 5- Någonting jag vill ha mer än någonting annat just nu.

En ny kamera, helst Samsung systemkameran med wifi men annars skulle En Canon funka bra. Så en systemkamera är vad jag vill ha, och en dator såklart, måste ju kunna redigera mina bilder och blogga och så :)



Föreläsning

Tja! Sitter på föreläsning just nu. Jättekul... Kommer typ inte plugga nånting idag, har föreläsning nu till 9.45 då har jag rast, sen har jag nån sak om en tjej som berättar om sitt liv klockan 10, det slutar 11.30 då jag har lunch och sen klockan 12.15 har jag NO- föreläsning och sen 13.00 kan jag plugga normalt.. Skriver mer sen, kram:)



Nails :)

Tja alla, blev nyss kvar med högerhanden.. Där blev det kaos medans det blev bra på vänsterhanden.. Bild kommer här, kram :)



Fixa naglarna

Hej alla! Snabbt inlägg nu, ska måla naglarna nu, resultatet kommer upp sen :)

Btw, bilden blev jättekonstig, min blixt är grymt skum :o



Dag 4

Dag 4 Mina mål/ drömmar/ önskningar

1. Träffa One Direction, Benjamin Lasnier och Ashley Benson.
2. Åka till universal studios
3. Bli skådespelare eller liknande..
4. Flytta till London
5. Bli stor bloggare typ

kommer inte på mera just nu. Ha det bra, kram :)



Bak med bästa <3

Hej alla! Sitter och tittar på tv med Emma just nu. Har bakat kladdmuffins med henne och vi har precis käkat det. Förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte tänkt på det nu när jag har varit i skolan och jag hann inte i morse. Sorry.. Ska försöka uppdatera bättre.. Skriver mer sen, :)



Dag 3

Dag 3 - Min favoritårstid och varför.


Min favoritårstid är sommaren, eftersom
man kan bada, sola, fotografera med fin bakgrund och annat. Gillar även vintern då man kan åka skridskor, pulka, vara inne och mysa framför en mysig film osv, men sommaren är min favorit :)



Godnatt!

Hej alla! Har precis duschat,ätit kvällsmål och nu sitter jag och smörjer in kroppen med banylotion(hehe,man blir jättelen..) Ska gå och lägga mig snart också. Dansen gick jättebra. Fick koreografera två åttor, ha styrka och Sen var det bara dans och uppvärmning. Ni får ha det bra, godnatt :)



Lyckat...

Hej alla! Ska åka till dansen nu. Smart som jag är så ska jag bli hämtad vid bussen, och när jag ska gå ner för backen dit märker jag inte att det ligger is där.. Så jag ramlar på knä och hoppas nu att ingen såg mig, för det hade varit lite pinsamt.. Ska, skriven mer sen, kram :)



Fryser och taggar dans sen..

Hej alla! Sitter i soffan hemma och fryser :/ Ska på dans sen vid 19, åker dit med bästa Emma som också ska dansa. Ska bli jättekul.. Pappa kommer hämta oss sen efter dansen också. Sitter och tittar på något barnprogram just nu, eller ja min bror gör. Jag sitter mer med mobilen. Nej men Gud jag vet inte vad jag ska skriva... Skriver mer sen :)



Hemåt nudå :)

Tja alla! Står och väntar på bussen till stan just nu. Ska in till stan och byta buss på bt sen bär det av hemåt. När jag kommer hem måste jag plugga, kanske ska till stan med mamma och köpa en tröja och ikväll blir det dans. Bästavän Emma har börjat i min dansgrupp :D skriver mer sen, måste messa Emma och Cornelia :)



Idrott

Hej alla! Sitter på bussen till Rosvalla just nu. Ska ha idrott, lek och spel. Käkade typ ingen lunch i skolan så jag köpte en sportlunch(hehe). Ska sluta skriva nu och äta istället. Hejdå :)



Dag 2

Dag 2- någon jag vill träffa just nu.
Jag kom inte på någon speciell person som jag känner men däremot kom jag på 8 kända personer jag vill träffa..
- Ashley Benson
- Benjamin Lasnier
- Justin Bieber
- One Direction

Btw, förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tid. Skriver när jag är på bussen till idrotten..



Dag 1

1. Jag älskar One Direction
2. Jag hejar på Färjestad BK
3. Ashley Benson är min förebild
4. Jag älskar PLL, men swefilmer har tagit bort del 5, säsong 2,som jag är på, så jag kan inte se det :(
5. Jag har egentligen orange't hår, men har tonat brunt 2 gånger och för nån månad sen färgade jag håret istället.
6. Jag älskar min mobil
7. Jag vill byta klass..
8. Jag gillar inte att åka skidor, men älskar att åka skridskor.
9. Jag och Felle tror att vi är grymma på hockey... xD
10. Det här var sjukt tråkigt...

Där har ni dag 1..



Brist på liv..

Nu tänkte jag ha en sån här sak, dag 1 redan idag.. Har det så jag kan ha det på tidsinställt och då står inte bloggen tom :) superbra :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favoritfilm.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid



Veckans Blogg!

Okej! Nu har jag kommit fram till vem som har vunnit veckans blogg tävlingen.. Vinnaren är....


http://unionj.blogg.se

Grattis :)

Och för er som inte vann kommer det snart en ny veckans blogg, men som slutar på fredag.. Mer om det i senare :)



Förlåt

Hej alla! Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen den hör helgen! Men jag har haft en massa saker att göra. Hoppas det är lugnt? Men iallafall. Dagen började med att jag vaknade ungefär halv elva, käkade frukost, städade rummet, duschade, fixade mig, åkte till M&M för att M&P skulle på bio, käkade lunch där, gick till stan med dem, köpte en tröja + 4 nagellack, fikade, gick tillbaka till M&M, M&P kom och hämtade oss och nu är jag hemma. Om 30 min kommer vinnaren av Veckans blogg upp! Ha det bra :)



Bio med bästa

Hej alla! Har precis kommit hem från biostaden. Har sett Mammas Pojkar.. Den va väl lite sådär.. Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har gjort massa saker idag och innan bion och direkt efter hade jag superdåligt batteri. Skriver mer sen/imorgon, kram :)



Där livet är som hårdast får du mig att le.

Hej alla! Sitter i bilen och väntar på att mamma och pappa ska ska handla färdigt. Lyssnar på Min hemstad med Södra Sidan, därmed rubriken :)
Skriver sen, :)



Bad update today.. :/

Hej alla! Vet att jag uppdaterar sämst idag, men jag är på kalas så aa.. Men jag skriver när jag kommer hem, kram :)



Omg!

Okej, det här kommer låta helt crazy, men jag är så sjukt hajpad!! En tjej på Twitter som Några från 1D följer har alldeles nyss RT:at min tweet till Louis Tomlinson! Så han kan se det :D och hon har dessutom cirka 81 tusen följare på Twitter :D



Godmorgon världen :)

Godmorgon alla underbara människor! Sitter uppe på mitt rum och fixar mig + bloggar. Ska snart dra till bussen och dra till Ica med Izza, Felle och jag tror Cornelia AF också. Blir ett snabbt inlägg, måste hinna bli klar, bussen går om 10 :)



Bad update men aa

Hej alla! Sitter på mitt rum och kollar instagram, bloggar och lite mer just nu. Se varit hos bästa Cornelia där vi badade i hennes utomhus jakuzzi. Super mysigt. Käkade lite godis och drack lite fruktsoda med frysta jordgubbar i. Vi badade i cirka 2,5h och rullade oss i snön och så (y'



Mot tempo

Hej alla! Sitter på bussen på väg till tempo just nu. Ska köpa lite godis. Drar hem till Cornelia AF och chilla hemma hos henne. Blir ett snabbt inlägg nu, ha det bra



Hemåt nudå

Hej alla! Sitter på bussen på väg hem nu. Ska se på Pretty Little Liars direkt när jag kommer hem, eller jag ska äta först men sen ska jag titta på det. Blev ett kort inlägg, bara en update, skriver mer sen :)


Tidsinställt'

hej alla! Det här fick bli ett tidsinställt inlägg bli när jag är i skolan, har 2-4 andra tidsinställda också, men ja. Nu sitter jag väl antagligen i skolan och pluggar. Men ni får ha det bra :)


Update

Hej alla! Sitter i skolan och ska ha samling nu. Slutar efter det. Lyssnar på Min hemstad med Södra Sidan, grym. Ska ta 13 bussen hem och vid 14 blir det tempo och köpa godis med bästavännerna. Måste sluta skriva nu, annars mejlar min lärare hem...



Dagens låt

Hej alla! Tänkte lägga ut en dagens låt här. Det är en låt som är från 2011 men den är grym. Så hoppas ni gillar den :)
Låten heter Turbulens - Newkid


Rast

Tja! Sitter och har rast med Cornelia A, Felle och Izza just nu. Vi sitter och typ fryser ihjäl.. Slutar tydligen 11.40 idag och inte 13 (y'

Snöar massor ute, allt är kallt och jag är hungrig..
Och min kompis izza är så grymt cool!



Svar på 2 frågor

Hej alla! Tänkte svara på 2 frågor från frågestunden..
Q: Vem är din förebild? (Om du har någon) 
A: Min förebild heter Ashley Benson och är en skådespelare från tillexempel Pretty Little Liars.
 
Q: Vem/vilka är dina bästavän(ner)?
A: Mina bästavänner är Izza, Felle, Emma och Cornelia :)
 


Bussen till skolan

Hej! Sitter på bussen på väg till skolan, lyckades hitta en plats att sitta på (y'
Höll på att missa bussen, gick klockan 8 och var tvungen att springa ner för backen till bussen. Det är inte så många på bussen idag, brukar vara jättefullt men det är det inte nu. Tror dem flesta tar en tidigare eller senare buss för att slippa kaoset. Men men måste sluta blogga nu.



Godmorgon

Godmorgon alla fina läsare! Vaknade vid 7 och nu ska jag gå ner och käka frukost. Jag hoppas att ni har sovit gott? Det har iallafall jag gjort :)
Kommer en bild på min outfit här också :)



Godnatt

Blir en kort update bara, Nu ska jag gå och lägga mig i min mysiga säng och sova, imorgon är det fredag(yeah:D) och jag slutar tidigt i skolan, så det blir en bra dag imorgon (y'
Nu ska jag sova, sov så gott alla människor som läser :)



Fel bild i förrförra inlägget

Kom på att jag la ut fel bild i förrförra inlägget, ska egentligen vara bild på boken jag skriver i tiderna i. Men den bilden får ni här :)
(Det skulle inte vara den med 'ungdomar på 2000 talet')
Ni får en liten bild på mig också :)



Häller ut för polarna som inte längre finns kvar

Hej alla! Sitter i min lilla ensamhet uppe på mitt rum och laddar mobilen just nu. Känner att jag måste vara i närheten av den, hehe.. Taggar redovisning av engelska och svenska imorgon, slutar 13 och sen blir det att ta helg, åka hem och sen se Pretty Little Liars :)



Woop woop

Hej alla! Suttit och pluggat i 50 min nu. Har en liten bok där jag skriver upp vilken tid jag börjar plugga och sen när jag har pluggat färdigt skriver jag den tiden, sen när dagen är slut räknar jag ihop hur många minuter jag har pluggat. Måste plugga 5 timmar varje vecka, får sprida ut dem hur jag vill, 1 timme varje dag eller annat. Ganska bra system egentligen. Har fixat med vilka veckor jag ska redovisa och så också :) Så nu ska jag få BRA betyg :)



Plugg

Hej alla! Sitter uppe på mitt rum och ska plugga nu. Så det blir ett kort och snabbt inlägg. Slutade 12 idag, imorgon slutar vi 13. Drog till stan med bästa Cornelia och tog en glass på donken och kollade lite. Drog hem klockan 12.30, träffade izza och hennes hund nellie på bussen. När jag kom hem käkade jag lunch med mamma, vi hade typ inget hemma så det fick bli lite gröt. Nu sitter jag och ska plugga. Hejdå :)



Föreläsning

Tja alla, sitter på föreläsning med Cornelia just nu. Längtar tills vi slutar skolan så jag kan åka hem, käka, plugga lite och sen titta på Pretty Little liars. Har kommit på att så länge jag pluggar (så många minuter) får jag se Pretty Little liars och igår pluggade jag så jag kan se 2 och en halv del av PLL men om jag pluggar 19 minuter idag så kan jag se 3 delar istället. Så det ska jag göra nu. Ha det bra, kram :)



Replaced

Tja, sitter och pluggar med bästa Cornelia nu. Blir ett snabbt inlägg så jag inte blir av med mobilen... Men iallafall, sitter och skriver om slang och mitt och andras språk. Lyssnar på lite musik också. Skriver mer när jag har rast :)



Dålig uppdatering..

Hej! Förlåt för dålig uppdatering, nu har ju plugget börjat och då kommer det inte bli sådär jättemånga uppdateringar varje dag, men jag kommer läggs ut minst ett inlägg varje dag. Sitter och pluggar svenska just nu. Går jättebra(host). Fortsätt anmäla er till veckans blogg! Och glöm inte ställa frågor i frågestunden, svarar på frågorna på söndag :) nu måste jag plugga, hejdå :)



Fotat

Hej alla! Har precis varor och fotat med Felle. Har typ 2 bra i min iPhone och 3 bra i min kamera.. Det gick lite sådär att fota idag. Var rätt så mörkt ute, dimmigt och på min kamera syntes lite snö. Och jag glömde ha blixt igång med min iPhone.. Men men, there's nothing to do about it. Tar nog lite fler bilder imorgon när det är ljust ute.

Idag har jag varit i skolan till 12. Lyckades ju sova till 07.45 imorse så jag missade 8bussen. Så himla typiskt att bussen går 10 minuter sent när man är i tid och den går rätt tid när man är försenad.. Jaja.
Orkar inte skriva mer just nu, skriver mer sen, bye :)



Länken till veckans blogg..

http://jojjoofsweden.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html

Där har ni länken, sätt igång och anmäl er :)



Hollywoodfruar..

Hej alla fina! Har precis kollar färdigt på Så blev vi Hollywoodfruar eller vad det hette. Anna Anka och Gunilla Persson är så grymt skumma.. Liksom, vilken normal människa sitter och käkar brosk i tv och säger att man ska lyssna på hur brosket låter? Aja, skit i dem nu. Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon, upp tidigt och fixa mig.. Går i skolan till 12 imorgon också. Rätt så najs faktiskt.

Ni får anmäla er till veckans blogg, länkar det inlägget sen om ni inte hittar :)



Mys

Sitter med datorn i knät och mobilen i hande just nu. Ska se på Pretty Little liars och vid 16 har jag utvecklingssamtal. Har precis kommit hem från skolan, slutade egentligen 12 men käkade på stan och kollade lite. Kanske skriver mera sen och nu kommer mina outfitbilder :)



Lunch med bästa.

Hej alla fina! Snabb update bara. Sitter på citygrillen med bästa Cornelia och Felle just nu. Appen funkar igen, var tvungen att ladda ner den igen. Ska äta nu. Hejdå :)



Appen funkar inte?

Hej! Jag måste bara fråga er om blogg.se appen funkar för er? Jag kan inte skriva inlägg men jag kan kolla bloggar,statistik,kommentarer osv.. Skriver mer sen. Hejdå :)


Frukost

Hej allihopa! Sitter och käkar lite frukost just nu. Efter frukosten ska jag sminka mig och sen så ska jag bara ta det lugnt innan jag ska till bussen till skolan. Bloggar mera när jag är klar, puss :)


Kiss you..

Åh, måste bara säga att ni måste kolla världens sötaste, gulligaste och spexigaste videon jag nånsin sett! Gå in på youtube och sök efter onedirectionvevo och välj kiss you video :')
Den är så sjukt söt <3



Hiss

Hej alla! Tänkte bara lägga ut en hiss här! Det är en asgrym handcream som verkligen funkar bra. Ni hittar den på Docmorris för billiga 49kronor :)



Hårtips

Hej! Tänkte tipsa om en jättebra hårkur som verkligen hjälper håret när det är slitet och trist. Själva kuren låter jätteskum, men det hjälper verkligen. Du tar bara vanlig olivolja och masserar in det i håret, låt sitta i ca 25 minuter. Massera sedan in schampo så det börjar löddra. Sen sköljer du ur och tvättar håret som vanligt. Klart. Hoppas ni testar och gillar det :)



Frågestund

Hej! Vi kör på en liten frågestund nu också. 
 
Så komigen, fråga på :)


Veckans blogg

 
 
Som bilden beskriver så kör vi på en veckans blogg nu. 
 
Allt du behöver göra är att kommentera *Jag är med* eller liknande. 
 
För extra chans att vinna:
- Följ mig på bloglovin
- Skriv i ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar här.
---
Jag bedömer hur din header, design och hur ofta du uppdaterar när jag kollar din blogg. Den som uppdaterar bäst och har finast blogg vinner tävllingen. Vinnaren avslöjas på Söndag.
Leeeeets go!!


Header?

 
VAd tycker ni? Ska jag ha den här som header? :)


Fixar header!

Tja allihopa! Sitter och fixar header just nu. Går ganska bra. blir ett snabbt inlägg nu för jag ska fixa färdigt headern. Men jag skriver mer sen, Hejdå :)


Följ mig på bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin
 
Hej alla, nu tycker jag att ni ska följa mig på bloglovin. SÅ sätt igång och följ :)


Blogg..

Hej alla läsare! Tänkte bara säga att jag är med och tävlar i http://niondenovember.blogg.se 's veckans blogg tävling! Så gå in på hennes blogg och var med ni med :) <3



Hemma spa..

Hej! Sitter med ansiktsmask i ansiktet och ska duscha av det om en kvart.. Tänkte att eftersom jag ändå ska duscha kan jag ju ha som ett spa. På en av bilderna som jag lägger ut är det en rengöringskräm. Man masserar in den i huden och sen så tar man bort den med en bomullsrondell. Det är en 3-i-1 rengöringskräm som är rengöring, ansiktsvatten och makeupremover. Den andra bilden med en rosa flaska är ansiktsmasken jag använder. Den är superbra. Sen ska jag även fixa håret. Läste lite hårsaker i en Frida tidning, hur man fixar håret så det inte är lika sliter längre eller vad det var. Så det ska jag också göra. Ni får ha det så bra så länge. Måste fixa lite saker nu :)



Mysfrukost by myself..

Hej alla som läser! Sitter och käkar lite frukost i min ensamhet just nu. Mamma och min bror sitter i vardagsrummet och kollar på tv eftersom dem redan har ätit. Idag blir det en pluggdag eftersom vi börjar skolan imorgon. Så jag ska försöka bli köar med några steg så jag kan redovisa dem första veckan :)
Nu ska jag käka upp min frukost sen ska jag duscha och sen plugga. Men jag kommer skriva mer sen, kommer även lägga ut en tävling.. Ni får ha det så bra så länge, hejdå :)
Ni kommer få en bild på min frukost och en bild som Izza skickade till mig, sådär jättegullig bild ;)



Sjättejanuaritvåtusentretton

Hej alla fina! Tänkte säga att jag imorgon kommer ha en tävling. Har inte kommit på vad för tävling ännu, men jag kommer komma på något. Det blir kanske så att jag låter er välja utav några alternativ. Ligger i sängen och ska sova snart. Strunta i rubriken, kom inte på vad jag skulle skriva så det blev dagens datum :)
Ni får ha det så bra, sleep tight, goodnight :)



Skola om 2 dagar..

Hej alla fina läsare. Sitter i min säng och läser en bok och bloggar just nu. Va hemma hos Felle och pluggade förut. Publicerade ett inlägg då men det försvann? Jätteskumt. Men iallafall, tänkte att ni skulle få kommentera något jag ska göra på bloggen, tillexempel nån tävling, frågestund eller annat. Kommentera vad ni tycker så får vi se vad det blir sen :)



Två nya saker...

Hej! Tänkte visa 2 av sakerna jag har köpt , Britney Spears parfym Fantasy och ett supersnyggt skal till min iPhone. Dålig bild på parfymen men den får duga. Sitter och käkar lite godis och tittar på tv just nu. Måste sluta blogga nu. Hejdå :)



'

Hej alla fina! Har precis passerat Jönköping och nu vet jag inte vart vi är men aa. Stannade på ett fikaställe förut och käkade lite och köpte en fanta exotic till resten av bilresan också. Skriver mer sen, hejdå! :)



On My way to Ullared..

Hej alla fina! Sitter i bilen på väg till Ullared just nu. Lyssnar på Turn around med Conor Maynard. Orkar inte skriva mer just nu, har ont i armen så aa, skriver sen istället :)



Ullared imorgon..

Hej alla fina! Imorgon bär det av mot Ullared vid 7 på morgonen. Så jag ska snart gå och lägga mig. Tvätta bort sminket, borsta tänderna och lite så först. Kommer uppdatera imorgon i bilen, innan jag åker och under dagen :). Så ni kommer inte bli besvikna på uppdateringen :)
Hoppas ni har haft en toppendag! Min har varit superbra. Började med att jag gick upp vid 8 och tittade på tv och så. Sen vid 11.15 tog jag,izza och Felle bussen in till stan där jag köpte ny laddare, kollade kläder och käkade på donken. Åkte hem vid 12.30 och när jag kom hem hade jag bråttom till tvn. Glömde bort vad klockan va och trodde den var 14 då JVM skulle sändas. Kom sen på att klockan var 13.. Men iallafall, Felle och Izza kom hem till mig en halvtimme senare och jag och Felle gick till Ica, köpte godis och drog sedan till henne för att kolla på PLL. När vi hade kollat på den del hon är på (säsong 1 del 7) kollade jag på JVM i mobilen lite. Slutade ju med att Sverige vann mot Ryssland och ska spela final mot USA på lördag, så jag taggar att kolla på det och ja. När jag kom hem från Felle kollade jag lite på tv och packade inför Ullared. Nu ska jag fixa mig så ha det bra :)



Vinnare i dagens blogg..

Vinnaren i dagens blogg tävling är ....

http://ayamerhi.blogg.se/

Motivation : hon har superfin header och hon uppdaterar sin blogg väldigt bra :)
Grattis Aya :)



Dagens blogg..

Hej alla fina. Tänkte köra en dagens blogg nu. Anmäl er under dagen så kommer en vinnare utses ikväll. Jag väljer blogg vid 19 och annonserar om vinnaren vid 20. Så håll koll på min blogg då. Vinnaren får en länk på min blogg. Sätt igång och anmäl er :)



Mys

Tjaa, kort inlägg. Sitter och myser och läser en bok. Har det supergött, hur har ni det? Hoppas ni har det bra, bye <3



To do 2013

Saker jag måste göra 2013:
~ Gå på One Directions konsert (vilket jag har biljetter till)
~ Få BRA betyg
~ Stockholm-Shoppa + Grönan med bästavänner
~ Ha grymmaste sommarlovet

(Kommer komma upp mer saker jag måste göra , kommer inte på allt just nu)
Har dessutom fler nyårslöften på bilden som kommer här :)



Nyårslöften

Nyårslöften 2013
~ Bli bättre i skolan/bättre betyg.
~ Blogga mer och oftare.
~ Satsa massor på dansen och skolan.
~ Leva livet och ta tag i motgångarna istället för att låta dem hålla dig nere.


Förklaring till bloggbyte..

Anledningen till att jag skaffade ny blogg här på blogg.se var att jag har haft på blogg.se förut och det finns bättre designer här och det är enklare att blogga från blogg.se. En annan anledning var att jag inte uppdaterade speciellt ofta på devote och jag vill då ha en nystart och försöka med den här bloggen. Jag skulle egentligen inte ha 'jojjoofsweden' som bloggnamn längre men det jag tänkte ha var upptaget och jag kom inte på något annat än mitt gamla namn. Jag har fått anklagelser om att jag härmar min förebild Juliah Strand vilket jag inte tycker att jag gör. Det är inte bara hon och jag som har det namnet,det är väldigt många som har och hon är bara en som kommit långt med sin blogg. Ha det bra, nu ska jag skriva mina nyårslöften som snart kommer upp på bloggen.



Headern

Här kommer bild på det som kommer bli headern :)



Ny blogg <3

Hej och välkommen till min nya blogg. Eftersom det är ett nytt år så tänkte jag att jag skulle börja om med ny blogg och så. Detta för att jag inte bloggade speciellt ofta på min gamla. Har haft blogg.se förut men testade devote nyss. Enklare med design där men saknade funktionerna på blogg.se. So here I am again. Ha det bra, hejdå <3


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se