Viktigt

Viktigt inlägg nu. Kommer inte blogga mer på den här bloggen, så ni får börja kolla på min nya blogg som ni hittar HÄR.
Ha det så bra.


Ny

Hej alla! Kände för att byta bloggnamn så nu har jag skaffat ny blogg. Ska inom kort fixa en nu header, har min gamla så länge.. Skriver mer sen. Bye :)
 
Nya bloggen hittar ni HÄR


Skola

Hej alla! Sitter i skolan och pluggar Svenska. Har med mig datorn idag eftersom jag ska skriva en berättelse, vilket går rätt så bra. Ska ta lunch om 45 minuter och sen ska jag fixa en ny header på lunchen. Kanske blir lite av 90210 också, vi får se. Nu måste jag fortsätta skriva min berättelse, så jag uppdaterar senare :)
Bilderna blev upp och ner men skitsamma
 


Godnatt nu

Hej alla! Står vid datorn och tänkte skriva godnatt till er nu. Ska stänga av datorn nu och sen  ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och duscha. Skriver imorgon. Godnatt :)


Semla och hockey

Sitter och käkar en semla och kollar på hockey just nu. Tyvärr så funkar inte ljudet på Cmore live 3 så vi måste ha igång sverigesradios matchradio. Aja, skriver mer sen :)

https://cdn3.cdnme.se/4028985/7-3/pic_511a870c9606ee209534c1fd.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4028985/7-3/pic_511a870c9606ee209534c1fd.jpg" class="image">



Vi taggar hockey ikväll ;)

Hej alla! Har precis kollat färdigt på 90210. Felle ska hem nu och jag ska kolla lite bilder på weheartit osv. Ni ska få se en bild på mitt skal sen som jag och Felle har fixat. Och även hur jag gjorde det. Men det kommer i ett annat inlägg :)

Ikväll blir det att kolla på hockey på cmore. Och efter det så blir det att kolla på Mindy & Maria - Best friends forever :)



90210

Hej alla! Sitter och kollar på 90210 med Felle. Jag är egentligen på avsnitt 5 men Felle måste komma ikapp ;)
Skriver mer sen :)



Mysigt kp.. Eller inte..

Hej alla! Sitter på k-pass i skolan. Steg 13-15 i Engelska. Får kolla på en film som heter supersize me.. Handlar typ om en kille som ska bli tjock eller nåt. Och så handlar det om donken när man ska äta det på lunchen :/



Svar på kommentar

Kan ju börja med att säga vad jag gjorde på friluftsdagen. Jo jag åkte skridskor 2 timmar innan lunch. Efter lunch åkte jag stjärtlapp, eller ja, vi åkte ner för en backe typ 5 gånger sen gick vi och leta efter en ny backe och hamnade helt plötsligt på bullerstas område(ridskola)..
• hur det är med mig? Lite trött, har ont i rumpan efter att ha åkt stjärtlapp i en guppig backe. Men annars är det väl bra :)



Dålig uppdatering idag

Tja alla! Idag blir det inte så bra uppdatering. Ska ha friluftsdag med skolan idag så ja.. Kanske uppdaterar sen :)



Färga håret

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering idag. Var på stan med pappa och brorsorna och jag glömde min mobil hemma :(
Nu ska jag snart färga håret. Samma färg som förut så det kanske blir lite mörkare. Gör det mest för utväxten jag har fått. Skriver mer sen :)



Mys

Hej alla
! Snabbt inlägg, sitter och tittar på tv och käkar gurka och morötter med tacodippsås till, supergott! ;)



Inpiration

 
Något jag älskar just nu är Storbritannien. Dels för att 4/5 från One Direction kommer därifrån och sedan för att flaggan passar så bra på kläder och så.
 
Sen har vi samma med USA. Vad tycker ni om det här skalet med nitar på? Snyggt? Det tycker iallafall jag.
Något som jag gör, är ju att dansa. Så underbar känsla att bara börja dansa, Det är något jag lever för.
 
Hur kul skulle det inte vara att flyga med det här flygplanet? Skulle vara awesome. Jag tror att det är flygplanet som några directioners från UK fick flyga i med självaste One Direction. Oh, how i wish that was me..
 
 
 
 


90210

 

Hej alla! Sitter och tittar på 90210 just nu. Sjukt grymt. Lite tidsfördrib medans jag väntar på nästa veckas del av PLL. Nej, nu ska jag titta färdigt på 90210 så jag skriver mer sen :)



Nyduschad

Har precis kommit ut ur duschen. Har tagit på mig ett par blåa mjukisar och en lacoste tröja. Ska mysa ner mig i soffan och se 90210 snart. Dagens planer blir att bara ta det lugnt, kolla på melodifestivalen ikväll, träna lite spanska och se på 90201. Uppdaterar mera sen :)



Dagen idag

Hej alla! Förlåt för ingen uppdatering idag.. Har pluggat massor i skolan och direkt när jag kom hem kollade jag på tv och sen drog jag,Felle och Izza till påljungshage och köpte godis.. Nu sitter jag hemma och kollar på tv och ska försöka få igång PLL avsnitt 18. Skriver mer later :)



Nagelinspiration



Sorry

Hej alla! Kom på att jag inte har bloggat sen imorse idag.. Förlåt för det. Men ja, står på bussen på väg hem nu. Har varit på stan och handlat hårfärg.



Dagens planer

Idag så ska jag först till skolan där jag ska plugga massor med NO. Sen har jag prov på det klockan 13.00 :/
När jag kommer hem från skolan ska jag göra klart min engelska så jag kan redovisa den på fredag. Sen ska jag kolla om PLL säsong 3 avsnitt 18 har kommit ut på swefilmer. Om den inte har gjort det ska jag kolla om den finns nån annanstans.



Rubrik

Det där med Rubriken alltså.. Svårt att komma på vad man ska skriva där.

Sitter i sängen och bloggar. Ska snart fixa hår + smink. Kanske borde göra det nu istället för att blogga? Jaja, skriver når jag är klar :)



Myys

Snabbt inlägg, ska se på efterlyst om 10. Orkar inte plugga mer nu, så nu är det dags för tv ;)



Usch

Usch vad tråkigt det är med NO, hör sitter jag och fattar ingenting och imorgon kommer det bara en massa smarta personer som kan allt.. Vill verkligen inte komplettera så Jag måste klara provet. Usch och blä säger jag bara :/



No prov

Hej alla! Sitter i min säng och käkar kexchoklad och pluggar inför NO-provet som jag ska ha imorgon.. Hoppas verkligen att det går bra. Nu ska jag plugga vidare med bunten med cirka 30 papper i, så jag skriver mer sen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_51127e8a9606ee1471feae4a.jpg" class="image">



Förlåååt

Åh Gud, kom precis på att jag inte har bloggat på hela dagen.. Förlåt så jättemycket, men den hör dagen har jag pluggat en massa. Har skrivit en jättelång text om Storbritannien och ritat Storbritannien. På lunchen så skulle jag fylla på busskortet med 1 månad och jag köpte även en korvmeny där, eftersom vi inte fick ta mer tacos i skolan när vi skulle hämta mer eftersom "9orna måste ta mat först". Och sen när vi kom tillbaka från bt fick vi ta mer.. Hade ph idag också. Aja, skriver sen, blir så mycket att läsa så det är bättre med flera inlägg :)



Godnatt

Godnatt nu alla fina <3



Femtefebruaritvåtusentretton

Hej alla! Snabbt inlägg, ska in på Ica nu och köpa lite godis, möjligtvis hårfärg.. Titta på en film med familjen sen så därför köper vi godis ;) Syns typ inte på 2 av bilderna men ja..



Inspiration

Hej alla,sitter med datorn i knät och kollar lite inspirations bilder.. Kläder, texter osv.. Här kommer några ;
 
 
Dem här 3 outfitsen går ju att mixa och göra om osv, hittade bilden på google, "Hanna Marin"(Ashley Benson) i PLL outfits..
Mera bilder kommer senare.


Skola

Hej alla! Sitter i ett bås i skolan, och pluggar. Idag är en sån där dag då det går bra. Har precis käkat lite lunch. Inte världens godaste men lyckades få i mig lite pasta och sallad. Drack också en drickyoghurt som jag köpte förut. Nog om lunchen, dags att fortsätta med plugget nu när det flyter på.



Hemma från dansen

Hej alla! Har precis käkat middag, käkade lite rester från igår, tonfiskpizza som jag la ananas på. Nu ska Jag chilla lite på rummet osv. Skriver mer sen tror jag :)



Mys <3

Sitter och läser fridatidningen just nu. Måste börja prenumerera på den känner jag..



Glömde

Hej! Kom på att jag glömde anledningen till varför jag tycker PLL;
Det är för att det är så grymt,läskigt,spännande, kärlek osv. + att när man väl börjar så fastnar man



Dag 25

Vi kör på dag 25 nu för annars kommer jag glömma bort det ;)

Dag 25 – Min favorithögtid
Räknas min födelsedag? Nej men typ julafton, för då kan man ge bort presenter och se andras glädje samtidigt som man själv får saker ;)



Dag 24

Dag 24 – Mitt favoritprogram och varför.
Just nu är det PLL

Och på dagen man skulle välja favoritfilm ändrar jag till Alla twilightfilmerna :)



På väg hem från idrotten

Hej alla! Sitter på bussen på väg hem från idrotten. Käkar lite godis(hehe).. Ikväll blir det dans, som vanligt. Ska byta buss nu så hejdå :)



Dag 23

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Pray med Justin Bieber



Dag 22

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Öh, Jag vet inte? :o



Tävling

Nu tänkte jag köra på en tävling..

Vad för tävling?
• En tävling om en länk i ett inlägg och länk i mina länkar

Hur går tävlingen till?
• Man svarar på 2 frågor jag kommer ställa..

Frågorna:

•Vem är han på bilden? (För och efternamn)
• Vad heter hans karaktär i Pretty Little Liars?



Vinnaren i veckans blogg

Nu kommer här veckans blogg vinnaren + en ny omgång.

Och vinnaren är......



http://www.nattstad.se/teateridacharlotte

Alla kollar in på Ic's blogg,

Och glöm inte anmäla er till veckans blogg för veckan som kommer nu, anmäl er genom att skriva Jag är med i kommentarsfältet.
För extra chans att vinna;
•Säg på sin blogg att du är med i veckans blogg hos mig
•Följ mig på bloglovin
(•följ mig på instagram; jojjoofsweden)



Dagen idag

Hej alla., förlåt för uppdateringen idag. Jag har haft fullt upp..
Efter att jag hade skrivit fix inlägget så sa M&P att jag var tvungen att städa rummet. Rev ut hela garderoben och gick igenom alla kläder. Fick ihop en hel Ullaredpåse med kläder jag inte vill ha/inte kan ha. Mamma tog lite kläder som som jag inte vill ha för hon gillar dem och resten ska jag sälja/skänka. Sen så städade jag heeeela rummet och fixade mysigt och så. Sen blev det middag, sen började jag baka biskvier och nu kom jag ut ur duschen. Nu ska jag gå och fika biskvierna.. Skriver mer sen :)

 



Fix

Hej alla! Nu är det dags att fixa mig lite.. Ansiktsmask osv. Det är nu det skulle sitta fint med ett badkar, men ja, it is what it is..



Film

Nu blir det rock of ages med la familia så det blir snabbt inlägg. Skriver mer efter filmen ;)



Melodifestivalen

Hej alla! Sitter framför tv'n och kollar på melodifestivalen. Helt klart att David Lindgren ska få vidare, han kan ju allt, dansen och sången, SWAG.



Bilder

Hej igen, har tagit lite bilder med mobilen nu när det är vinter och snö. Helt sjukt att det blev så bra bilder med en iPhone..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510d424e9606ee09abb0eba4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510d424e9606ee09abb0eba4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510d4258e087c321cc9774a3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4028985/images/2013/pic_510d4259ddf2b34e37bc2307.jpg" class="image">



Ändrade planer

Hej alla! Sitter ute i stugan på landet och chillar. Blev ändrade planer för min lillebror började gråta när jag sa att jag inte skulle följa med, så jag hängde med. Kul att träffa kusin vitamin också. Däremot ska jag inte sova över som min lillebror ska. Resten av familjen är på Ikea med mammas kompis och hennes son så M&P släpper av dem 2 sen och hämtar mig efter det. Hoppas dem köper det jag ville ha också :)



Godmorgon

Hej alla! Har precis varit och käkat lite frukost med familjen. Nu sitter jag på rummet och fixar mig. Min minsta lillebror Ludde ska med M&M på landet med min kusin också. Tror att jag, mamma, pappa och min andra bror hittar på något under dagen också. Och klockan 16.00 kör vi på att kolla hockey FBK-HV71. Klockan 20 börjar ju melodifestivalen så det ska vi se.



Godnatt

Sover tidigt idag, har ont i bakhuvudet pga av olika anledningar, trött som jag vet inte vad och ja.. Så nu ska jag fixa mig inför natten och så skriver jag kanske lite mer sen..



Veckans blogg

Glöm nu inte att anmäla er till veckans blogg. Klicka på bilden för att komma till inlägget där man anmäler sig :)
 


Chillar

Hej alla! Sitter med datorn i knät och myser. M&P är och handlar, dem kommer antagligen hem med lite fredagsmys och fridatidningen, hoppas jag.. Skriver mer snart, Kram :)


Instagram

Tänkte göra en shoutout till mig själv, hehe, följ mig på instagram; jojjoofsweden :)



Hemåt

Hej alla! Står och väntar på bussen just nu.. Ska hem och typ titta på någon film eller hänga med Ludde ut. Måste ju spendera lite tid med lillbrorsan ibland också. Skriver mer sen, ska gå på bussen nu :)



Lunchar

Hej alla! Sitter på donken med Felle och Izza just nu (http://felicialjungs.blogg.se & http://izabelbjorks.blogg.se)
Ska snart gå tillbaka till skolan.. Skriver mer sen, kram :)



Dag 21

Dag 21- en bild på mig som någon annan har tagit



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se